gay de companie aiud

Conform statutului O.A.D.O.R. - Organizatia pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania este constituita in baza sentintei Civile nr. 601PJ/26.04.1993, a Autorizatiei nr II/22202 din 03.03.1993 eliberata de Ministerul Justitiei privind infiintarea si activitatea O.A.D.O.R. si a tuturor actelor aditionale, a Actului Final de la Helsinki, a Declaratiei la Nivel Inalt de la Helsinki, a Cartei de la Paris pentru o Nous Europa, a Constitutiei Romaniei si a legislatiei in vigoare.

 

O.A.D.O.R. este o organizatie nationala, neguvernamentala, nepatrimoniala, apolitica, constituita prin libera initiativa a membrilor fondatori, in baza legii nr. 21/1924.

 

Obiectivul principal al O.A.D.O.R. este promovarea si respectarea drepturilor omului si libertatilor universale si fundamentale ale omului, asa cum reiese din Declaratia Universala a Drepturilor Omului, elaborate de catre O.N.U. la data de 10 decembrie 1948 si la care Romania a aderat. De altfel Constitutia Romaniei consfinteste aceste drepturi.

 

Scopul O.A.D.O.R. este apararea impotriva abuzurilor de orice fel, savarsite de catre oricine, impotriva oricui, recunoasterea si respectarea drepturilor fundamentale ale persoanelor fizice si juridice aflate pe teritoriul Romaniei, cetateni romani, straini, apatrizi, copii si interzisi, cat si a cetatenilor romani aflati in afara grenitelor Romaniei. Totodata O.A.D.O.R. sprijina si promoveaza, prin toate mijloacele legale, drepturile civile, economice, sociale, culturale si religioase ale persoanelor aflate pe teritoriul Romaniei si a cetatenilor romani din strainatate.

 

Membru O.A.D.O.R. poate deveni orice persoana fizica care a implinit 18 ani, indiferent de sex, rasa, religie, culoare, nationalitate, care doreste sa activeze pentru respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si lupta impotriva abuzurilor de orice fel, care adera la statutul organizatiei.

 

Membrii fondatori ai O.A.D.O.R. : Sabin Risco, Aurel Sanislai, Ioan Nicolae Lazarescu, Ludmila Pipis, Maria Opreanu, Dan Tanasie, Constantin Telescu, Tudor Stanescu, Dumitru Stania, Marioara Farcas - Iorga.

 

Comitetul Director Central este condus de catre presedintele ales, Teodor Ratiu, care poate schimba pe perioada mandatului, vicepresedinti, consilieri, din motive obiective (lipsa de activitate, indisponibilitate, incompatibilitate, boala, deces.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

created by nera network
  2019-12-07 10:58:54